Ν. Λυγερός: Το κατά συνέπεια παθητικό... Στρατηγική και Νοημοσύνη (Απομαγνητοφώνηση & Βίντεο)


Είναι ενδιαφέρον ότι, όταν κάνετε μόνο το σωστό, πολύ συχνά καταλήγετε στο λάθος. Γιατί, τί κάνετε στην πραγματικότητα, δημιουργείτε ένα δόγμα. Πολύ συχνά θα καταλήξετε σε κάτι το δογματικό το οποίο είναι αδιάρρηκτο, όπως είναι αδιάρρηκτο και δογματικό θα γίνει συντηρητικό, όπως είναι συντηρητικό θα χάσει τη δυναμικότητα του, θα περάσει στη στατικότητα κατά συνέπεια θα είναι παθητικό.

Απόσπασμα από την διάλεξη "Στρατηγική και Νοημοσύνη".
Ολόκληρη την απομαγνητοφώνηση την διαβάζετε εδώ: Pdf


Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Στρατηγική και Νοημοσύνη". Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Νεμέας. Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, ώρα: 19.00. -Αφίσα - Video - Pdf







Σοφία Ντρέκου | Νίκος Λυγερός Λόγοι

Σημ.: Κλικ στην εικόνα ή τον σύνδεσμο για να δείτε τα Video.

Δείτε και...
Συνομιλίες:
Nikos Lygeros 18 Δεκεμβρίου 2012

Andriana Paraskevopoulou Είναι ενδιαφέρον ότι τα λάθη απλώς μας βασανίζουν χωρίς να μας πονάνε. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:10 μ.μ.

Theodosis Markoulis mporoume kanontas to lathos na kataliksoume sto swsto? 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:11 μ.μ.

Μαρία Μαχαιρίδου διαπιστωμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:53 μ.μ.

Μαρία Μαχαιρίδου καταπληκτική διατύπωση 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:55 μ.μ.

Μαρία Μαχαιρίδου σε αυτό το πλαίσιο, σ' αυτην την ανάλυση, την καταπληκτική, αυτό που έχω να προσθέσω, ειναι ότι η οποιαδήποτε δυναμικότητα, αληθινή, πέρασε στην ατομικότητα, στο στενό περιβάλλον, το συγγενονικοφιλικο, που αλλοιμονο αν δεν υπήρχε, ως τελευταία ελπίδα επιβίωσηςευτυχώς 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:15 μ.μ.

Μαρία Μαχαιρίδου με εμπνέει ο νικος ο λυγερός, ευχομαι να μην ειναι... 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:20 μ.μ.

Τίνα Λυγερού Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι αδιάφοροι σε τέτοιες και τόσο ισχυρές πραγματικότητες που και επιστημονικά αποδεικνύονται, αλλά και από τη απλή όσο και σύνθετη αντίληψη ανθρώπων που αγαπούν την χώρα μας. Χαίρομαι για την άποψη, στην ουσιαστική υπεράσπιση της χώρας μου, σε θέματα που έχουν ιστορική βάση, άρα και επιστημονική που συνεπάγεται την δυναμική προς εκμετάλλευση, όπως το θέμα της ΑΟΖ. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:04 μ.μ.

Nicholas Papastamatiou ναι, καλά... 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:22 π.μ.