Παρασκευή, Μαΐου 13

Ν. Λυγερός: ΑΟΖ και άλλοι τρόποι ελιγμών/στρατηγικής, μας δίνουν ισχύ έναντι των δυνατών! Συνέντευξη - Ο Χριστός και το σπαθί


Ν. Λυγερός: ΑΟΖ κ άλλοι τρόποι ελιγμών/στρατηγικής, 
μας δίνουν ισχύ έναντι των δυνατών! 
Συνέντευξη - Ο Χριστός και το σπαθί
Επιμέλεια Σοφία Ντρέκου

Νίκος Λυγερός, καθηγητής Στρατηγικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο της Λυών, ειδικός σύμβουλος στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, τη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, την Αστυνομική Ακαδημία και τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, αλλά κι ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους στον πλανήτη.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Ιωάννου συζητά με τον Στρατηγικό αναλυτή Νίκο Λυγερό στον Σπορnews 90,1 της Λάρισας, στην εκπομπή «ακροβάτες τ'ονείρου» (8.5.16). Η εκπομπή του για το διαδίκτυο sportnews 901.gr, είναι κάθε μέρα 8-10 π.μ.

Σημείωση: Ο δημοσιογράφος Πέτρος Ιωάννου στο 31:28'', αναφέρεται στο ιστολόγιό μας αγαπητοί αναγνώστες του «Σοφία Ντρέκου / Νίκος Λυγερός Λόγοι» και στο αναπτυγμένο/αφιέρωμα μας, «Μια εικόνα, χίλιες λέξεις - Η πιο σπάνια απεικόνιση του Ιησού - Ο σταυρός και το σπαθί - Οι ανθρώπινοι σταυροί». Ακούστε το.
Δείτε και...

Πέτρος Ιωάννου Χριστός Ανέστη Σοφία! Χθες στις 9:43 π.μ. 
Σοφία Ντρέκου - αέναη επΑνάσταση Αληθώς Ανέστη Πέτρος !! Τέλειο θα το ακούσω και θα το κοινοποιήσω ευρέως!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!1 ώρα
Πέτρος Ιωάννου » Σοφία Ντρέκου - αέναη επΑνάσταση Χθες στις 9:40 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: