Θα παλέψουμε έως τη νίκη: Η Μακεδονία δεν πάει πουθενά εδώ θα μείνει όπως λέει και το τραγούδι το λαϊκό - Ν. Λυγερός

Ν. Λυγερός: Η Μακεδονία δεν πάει πουθενά εδώ θα μείνει, όπως λέει και το τραγούδι το λαϊκό (Βίντεο)

Ν. Λυγερός: July 17, 2018 Category: Articles

Όσο και να χτυπιέται η εξουσία, ο Πρωθυπουργός και ο ΥπΕξ, η Μακεδονία δεν πάει πουθενά εδώ θα μείνει όπως λέει και το τραγούδι το λαϊκό. Όσα και να λένε δεν μπορούμε να παραδώσουμε ως Έλληνες, το όνομα της Μακεδονίας ακόμα κι αν θεωρούν μερικοί ότι η εξουσία δεν ακούει τον ελληνικό λαό. 

Στην πραγματικότητα όλη η κυβέρνηση ακούει όλο και πιο προσεχτικά τον λαό διότι αντιλαμβάνεται ότι το Σκοπιανό έχει πολιτικό κόστος για όσους ήθελαν να παραχωρήσουν τα πάντα λόγω ιδεολογίας. Αλλά βέβαια επειδή η έδρα τους είναι ακόμα πιο σημαντική, σίγουρα μερικοί από αυτούς θα κάνουν υπέρβαση για να σωθεί η καριέρα τους. Άρα ξέρουμε από τώρα πόσο βαθιά ιδεολόγοι είναι αφού το βάθος τους είναι αυτό του καθίσματος.

Διότι ακριβώς κατά βάθος ακόμα και ο σταλινισμός τους είναι εκφυλισμένος γιατί ποτέ δεν έζησαν εκεί που λειτουργούσε. Πάντα έμεναν στην Ελλάδα για να μας πείσουν ότι το σύστημα που ήθελαν ήταν το καλύτερο του κόσμου δίχως όμως να μετακομίσουν στις χώρες του.

Γι’ αυτό τους λέμε από τώρα ότι όταν θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που μας έχουν βάλει με την δήθεν επίλυση, με τον δικό μας τρόπο θα τους αφήσουμε να παραμένουν στην Ελλάδα ακόμα κι αν δεν βλέπουν ότι είναι η πατρίδα της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

Σημ: Σ. Ντρέκου: Ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη και συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του το «Μακεδονία Ξακουστή» με αφορμή το συλλαλητήριο για το όνομα της πΓΔΜ. Ο ίδιος είπε: «Ένα μήνυμα μόνο, η Μακεδονία είναι εδώ»!


Ν. Λυγερός: July 18, 2018 / Articles

Όσοι αναρωτιούνται αν ένας αγώνας αξίζει πρέπει να αντιληφθούν ότι η αξία του προέρχεται από τον ίδιο τον αγώνα μας για να επιτευχθεί ο στόχος ή ακόμα και το όραμα. Έτσι έγινε όταν παλέψαμε για το Σχέδιο Ανάν, για την ελληνική ΑΟΖ, για τον ελληνικό ζεόλιθο, για το Σκοπιανό τώρα δίχως ποτέ να ξεχάσουμε τους αγώνες για την αναγνώριση των γενοκτονιών και βέβαια για τα Δικαιώματα της Ανθρωπότητας.

Έτσι το Σκοπιανό είναι από τα πλέον διαχειρίσιμα προβλήματα. Όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι το υπερστηρίζει μια ιδεολογία βαρβαρότητας που νοσταλγεί τον σταλινισμό. 

Κατά συνέπεια δεν είναι ο σκοπιανός λαός ο αληθινός εχθρός μας διότι αυτός εκμεταλλεύεται από το σύστημα που επικρατούσε για δεκαετίες πάνω σε αυτή τη χώρα, όχι ο θεμελιακός εχθρός για τον Ελληνισμό είναι μία μορφή μεταμοντέρνου σταλινισμού που θεωρεί ότι η εξουσία μπορεί να κάνει τα πάντα ακόμα και να καταπατάει τον ίδιο τον λαό της ασχέτως αν είναι ένα μεγάλο ποσοστό του που την έχει επιλέξει. Όμως όλοι ξέρουν πόσο σάπια είναι τα θεμέλια αυτής της ιδεολογίας και πόσο καταστροφική είναι για την Ανθρωπότητα όπου και να έχει εμφανισθεί πάνω στον πλανήτη. 

Η αθωότητα μερικών σε πολιτικό επίπεδο έχει μετατραπεί από άλλους σε εργαλείο χειραγώγησης. Κατά συνέπεια χωρίς αντίσταση ακόμα και οι αθώοι μετατρέπονται σε συνεργούς της βαρβαρότητας. 
  • Γι' αυτό δεν υπάρχει συμβιβασμός. Πρέπει να νικήσει το φως, πάση θυσία.
Εγώ υπέγραψα. Στείλε το όπου μπορείς με την προτροπή να το υπογράψουν.
Νίκος Λυγερός: Υπογράψτε ενάντια στη Συμφωνία για τη Μακεδονία

Πηγή: Αέναη επΑνάσταση by Sophia Ntrekou.gr

ΠερισσότεραΜακεδονία και ΕΔΩ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ